June 26, 2024

Website laten maken in Groningen

8 - 9 min read

3453

45

6x waarom jij kiest voor Viralistic Digital Agency voor het laten maken van een WordPress website!

Ben je op zoek naar een betrouwbare agency om een professionele website te laten maken in Groningen? Bij Viralistic Digital Agency bieden we maatwerk oplossingen door WordPress, WebFlow en Shopify te combineren. Zo heb je het sterke design van WebFlow en als mogelijkheid de vertrouwde omgeving van WordPress hosting. Deze techniek maakt het dus ook IDeal betalingen mogelijk met een WebFlow website!

Om te beginnen: Een website die uniek is, luxe uitstraalt en vertrouwen opwekt bij je klanten, die laat je maken bij Viralistic.

Wie houdt er nou niet van een unieke website? Die onthoud je tenminste. Daarom: websites moeten vindbaar, goed bereikbaar zijn en afgestemd op websitebezoekers.

Daar bovenop: bij de ontwikkeling van de website proberen we goed na te denken over het gedachtenproces van de bezoeker. De website moet naar een doel toe werken, niet dienen als een plek waar informatie neergeplompt wordt.

Wij streven naar perfectie in elk aspect van webdesign. Wij creëren websites die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook vertrouwen wekken bij je klanten en een luxe uitstraling hebben.

Ten tweede: Een Professionele WordPress website laten maken met het design van een WebFlow website

Combineer de functionaliteit van WordPress met de esthetische kracht van WebFlow. Wij maken professionele WordPress websites met de hoogwaardige designs die je van WebFlow gewend bent.

Zo krijg je het beste van beide werelden: een prachtig ontwerp en een krachtig, gebruiksvriendelijk CMS en je favoriete verkooptool WooCommerce.

3. Veilige en snelle WordPress hosting voor elke ondernemer

Betrouwbare hosting is essentieel voor de prestaties van je website. Wij bieden veilige en snelle WordPress hosting oplossingen die ervoor zorgen dat je website altijd up-to-date is en snel laadt.

Dit draagt bij aan een betere gebruikerservaring en hogere SEO-ranking waardoor zoekmachineoptimalisatie voor jouw wordpress website beter onderhouden kan worden door jouw online marketing.

WordPress, WebFlow en Shopify: Viralistic bouwt in jouw favoriete CMS.

De kracht van een WebFlow website

WebFlow is perfect voor het creëren van visueel verbluffende websites zonder beperkingen. Het biedt een volledig visuele ontwikkelingservaring en maakt het mogelijk om complexe ontwerpen te realiseren zonder code. Dit zorgt voor een unieke uitstraling en een naadloze gebruikerservaring! Met weinig technische kennis kun je de website uitbreiden, afbeeldingen verwijderen of nieuwe foto’s toevoegen. Het nadeel van een WebFlow website is de hosting en de tools qua optimaliseren van SEO prestaties.

De voordelen van een WordPress website met minimale plug ins

WordPress biedt een gebruiksvriendelijk content management systeem (CMS) dat ideaal is voor zowel beginners als ervaren gebruikers. Met duizenden plug-ins en thema’s kun je je website volledig afstemmen op jouw wensen en behoeften. Bovendien is WordPress SEO-vriendelijk, wat betekent dat je website goed vindbaar is in zoekmachines.

WooCommerce is een ideale beheeromgeving, een bekend content management systeem voor vele ondernemers, zodat iedereen de vertrouwde werkwijze kan aanhouden. Vooral omdat WebFlow vanuit zichzelf geen IDeal betalingen heeft geimplementeerd, Biedt dit de perfecte uitkomst voor bedrijven die een wordpress site laten maken die er prachtig uit ziet.

Voor webshops is Shopify perfect

Voor e-commerce is Shopify de ideale keuze. Het platform biedt krachtige tools voor het beheren van je online winkel, inclusief betalingsverwerking, voorraadbeheer en klantbeheer. Shopify is ontworpen om verkoop te maximaliseren en je webshop eenvoudig te beheren.

Onze werkwijze: In 5 stappen jouw WordPress site laten bouwen

Een wordpress website laten maken: 5x waarom wij jouw ideale partner zijn.

1. Kennismakingsgesprek om jouw wensen in kaart te brengen voor een goede samenwerking

We beginnen met een kennismakingsgesprek om jouw wensen en doelen te bespreken. We luisteren naar jouw ideeën en geven advies over de beste oplossingen voor jouw maatwerk website.

2. Een websitestrategie opstellen voor jouw nieuwe website

Op basis van het kennismakingsgesprek stellen we een uitgebreide websitestrategie op. Deze strategie omvat alle aspecten van je website. Hierin stellen we vast op welke domeinnaam / domein de website komt, waarbij rekening gehouden is met dat de naam vindbaar moet zijn.

Het design maken met de nieuwste technieken voor jouw wordpress website

Een uniek ontwerp! Geen suffe template. bij een wordpress website wil je er meer uit springen dan bij je huidige website, dus wij trekken alles uit de kast voor je om een design te maken dat volledig aansluit bij jouw huisstijl en merkidentiteit.

Een professionele website laten maken was nog nooit zo gemakkelijk.

We zorgen voor een visueel aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke lay-out die jouw bezoekers ondersteunt om snel en gemakkelijk afspraken te boeken, producten te kopen of zich in te zetten voor jouw doel.

4. Het programmeren van de website in WebFlow

Nadat het ontwerp is goedgekeurd, beginnen we met het programmeren van je website in WebFlow. We zorgen ervoor dat alle functionaliteiten naadloos werken en de website technisch optimaal presteert.

Jouw wordpress site met de design techniek van WebFlow

Doordat we de website maken in WebFlow, zijn de design mogelijkheden ongelimiteerd! Daarnaast zijn elementen zoals formulieren al ingebouwd, waardoor je nieuwe wordpress website amper plugins nodig heeft.

5. Jouw website gaat live!

Na grondige tests en optimalisaties lanceren we je website. We begeleiden je bij de livegang en zorgen voor een soepele overgang. Je nieuwe website is klaar om bezoekers te ontvangen! We zullen de wordpress website up-to-date houden, back-ups maken en er alles aan doen zodat je een prettige samenwerking ervaart tijdens het lanceren van jouw nieuwe wordpress website!

Een PRACHTIGE WordPress website laten maken? Bekijk hieronder een greep uit onze designs.

Ben jij benieuwd wat wij kunnen betekenen voor jouw bedrijf? Neem dan een kijkje bij onze designs. Let op: de stijl van design in onze websites is uniek. Ons advies is om alleen met ons te werken als deze stijl is wat je zoekt. Spreekt de stijl je aan? En wordt je ook erg blij van onze designs?

Neem dan contact met ons op, dan komt een van onze adviseurs bij u op de zaak langs voor een kennismakingsgesprek.

Veel gestelde vragen over het laten maken van een website in Groningen:

1. Wat zijn de kosten voor een maatwerk website?

De kosten voor een maatwerk website variëren afhankelijk van de complexiteit en de specifieke eisen van het project. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

2. Website laten maken WordPress: geschikt voor mijn bedrijf?

Ja, een WordPress website is geschikt voor vrijwel elk type bedrijf vanwege de flexibiliteit en uitgebreide functionaliteiten. Of je nu een kleine onderneming bent of een groot bedrijf, wij kunnen een WordPress website op maat maken die aan jouw behoeften voldoet.

3. WordPress website bouwen: wat kost dat?

Een website laten maken doen wij vanaf EUR 4000. De kosten voor het bouwen van een website hangt af van de specificaties en wensen. Wij bieden op maat gemaakte oplossingen die passen binnen jouw budget. Een webshop laten maken kost gemiddeld tussen de 7000 euro en 20.000 euro.

De kosten voor het onderhouden van je website

Het onderhouden van de website hangt af van de afspraken die je maakt in je SLA (Service Level Agreement), dit is een document waar je samen overeenkomt hoe snel een fout of een bug gerepareerd moet worden, hoe veel % van de tijd de website online moet staan. Voor een simpele website is het vanaf EUR 35 per maand, voor een kleine webshop is dat vanaf EUR 80 per maand.

4. Hoe laat je een WordPress website maken?

Het proces om een WordPress website te laten maken begint met een kennismakingsgesprek waarin we jouw wensen bespreken. Vervolgens stellen we een strategie op, ontwerpen we de site, programmeren we deze en begeleiden we de livegang.

Een wordpress website laten maken

Een website maken is een complex proces, dus houd er rekening mee dat er bugs in voor kunnen komen. Het is belangrijk dat je bij het website laten maken goed checkt of de website voldoet aan je eisen. Voor een website die staat als een huis, is het belangrijk dat je hem dus zelf gebruikt om te checken of alle software juist werkt. Zo wordt de wordpress website precies ontwikkeld hoe jij dat nodig hebt

5. Doen jullie ook aan WordPress zoekmachine optimalisatie?

Voor jouw maatwerk WordPress website kunnen we google optimalisaties doen. Tijdens het website ontwikkelen zullen we dan letten op het maken van een toegankelijke website. Wil je de website laten ranken in Google? Dan kunnen we na de oplevering een plan van aanpak opstellen. Maar om te beginnen, kun je je eerst beter richten op de website laten maken. Is de website gemaakt? Was de samenwerking prettig? Dan kunnen we gaan kijken naar de ontwikkeling van een plan voor de online marketing.

6. Wat is het verschil tussen de Maatwerk wordpress websites van Viralistic in vergelijking tot een maatwerk wordpress website van andere partijen?

Een wordpress website bouwen is niet moeilijk: je kunt gewoon een thema van het internet plukken, wat plugins installeren waarnaar je de website eenvoudig in eigen handen gedrukt krijgt. Op te korte termijn kan dat een goede investering lijken, maar op de lange termijn betaal je dat terug. Webdesigners die jaren lange ervaring hebben, zijn veel beter in het laten maken van een website die de klant goed begeleid.

Het gevolg van wordpress websites die niet gemaakt zijn door professionele WordPress website developers

Dit resulteert in een telefoon die minder vaak overgaat met vragen, geirriteerde klanten die de WordPress website niet begrijpen of erger: De website presteert niet doordat hij gewoon niet goed in elkaar zit. Dit belast de server waar op de website staat te veel, waardoor de laadtijd hoog is. Dit heeft als gevolg dat je bezoekers afhaken.

Een kwalitatieve WordPress website moet door elke developer later aangepast kunnen worden zodat je nergens aan vast zit

Met een maatwerk WordPress website heb je hier geen last van, de code is schoon, goed georganiseerd en makkelijk om later ook door een andere developer aan te laten passen. Vooral dit laatste is waar veel website developers niet aan denken, waardoor je als klant met een website zit waar niemand iets van begrijpt en is de kans groot dat je een nieuwe wordpress website moet laten maken.

 

Waar wacht je nog op? Begin nu. WordPress website laten maken in Groningen

Een wordpress website laten bouwen was nog nooit zo gemakkelijk geweest. Neem contact met ons op en vraag een adviesgesprek aan bij u op de zaak!

6x waarom jij kiest voor Viralistic Digital Agency voor het laten maken van een WordPress website!

Ben je op zoek naar een betrouwbare agency om een professionele website te laten maken in Groningen? Bij Viralistic Digital Agency bieden we maatwerk oplossingen door WordPress, WebFlow en Shopify te combineren. Zo heb je het sterke design van WebFlow en als mogelijkheid de vertrouwde omgeving van WordPress hosting. Deze techniek maakt het dus ook IDeal betalingen mogelijk met een WebFlow website!

Om te beginnen: Een website die uniek is, luxe uitstraalt en vertrouwen opwekt bij je klanten, die laat je maken bij Viralistic.

Wie houdt er nou niet van een unieke website? Die onthoud je tenminste. Daarom: websites moeten vindbaar, goed bereikbaar zijn en afgestemd op websitebezoekers.

Daar bovenop: bij de ontwikkeling van de website proberen we goed na te denken over het gedachtenproces van de bezoeker. De website moet naar een doel toe werken, niet dienen als een plek waar informatie neergeplompt wordt.

Wij streven naar perfectie in elk aspect van webdesign. Wij creëren websites die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook vertrouwen wekken bij je klanten en een luxe uitstraling hebben.

Ten tweede: Een Professionele WordPress website laten maken met het design van een WebFlow website

Combineer de functionaliteit van WordPress met de esthetische kracht van WebFlow. Wij maken professionele WordPress websites met de hoogwaardige designs die je van WebFlow gewend bent.

Zo krijg je het beste van beide werelden: een prachtig ontwerp en een krachtig, gebruiksvriendelijk CMS en je favoriete verkooptool WooCommerce.

3. Veilige en snelle WordPress hosting voor elke ondernemer

Betrouwbare hosting is essentieel voor de prestaties van je website. Wij bieden veilige en snelle WordPress hosting oplossingen die ervoor zorgen dat je website altijd up-to-date is en snel laadt.

Dit draagt bij aan een betere gebruikerservaring en hogere SEO-ranking waardoor zoekmachineoptimalisatie voor jouw wordpress website beter onderhouden kan worden door jouw online marketing.

WordPress, WebFlow en Shopify: Viralistic bouwt in jouw favoriete CMS.

De kracht van een WebFlow website

WebFlow is perfect voor het creëren van visueel verbluffende websites zonder beperkingen. Het biedt een volledig visuele ontwikkelingservaring en maakt het mogelijk om complexe ontwerpen te realiseren zonder code. Dit zorgt voor een unieke uitstraling en een naadloze gebruikerservaring! Met weinig technische kennis kun je de website uitbreiden, afbeeldingen verwijderen of nieuwe foto’s toevoegen. Het nadeel van een WebFlow website is de hosting en de tools qua optimaliseren van SEO prestaties.

De voordelen van een WordPress website met minimale plug ins

WordPress biedt een gebruiksvriendelijk content management systeem (CMS) dat ideaal is voor zowel beginners als ervaren gebruikers. Met duizenden plug-ins en thema’s kun je je website volledig afstemmen op jouw wensen en behoeften. Bovendien is WordPress SEO-vriendelijk, wat betekent dat je website goed vindbaar is in zoekmachines.

WooCommerce is een ideale beheeromgeving, een bekend content management systeem voor vele ondernemers, zodat iedereen de vertrouwde werkwijze kan aanhouden. Vooral omdat WebFlow vanuit zichzelf geen IDeal betalingen heeft geimplementeerd, Biedt dit de perfecte uitkomst voor bedrijven die een wordpress site laten maken die er prachtig uit ziet.

Voor webshops is Shopify perfect

Voor e-commerce is Shopify de ideale keuze. Het platform biedt krachtige tools voor het beheren van je online winkel, inclusief betalingsverwerking, voorraadbeheer en klantbeheer. Shopify is ontworpen om verkoop te maximaliseren en je webshop eenvoudig te beheren.

Onze werkwijze: In 5 stappen jouw WordPress site laten bouwen

Een wordpress website laten maken: 5x waarom wij jouw ideale partner zijn.

1. Kennismakingsgesprek om jouw wensen in kaart te brengen voor een goede samenwerking

We beginnen met een kennismakingsgesprek om jouw wensen en doelen te bespreken. We luisteren naar jouw ideeën en geven advies over de beste oplossingen voor jouw maatwerk website.

2. Een websitestrategie opstellen voor jouw nieuwe website

Op basis van het kennismakingsgesprek stellen we een uitgebreide websitestrategie op. Deze strategie omvat alle aspecten van je website. Hierin stellen we vast op welke domeinnaam / domein de website komt, waarbij rekening gehouden is met dat de naam vindbaar moet zijn.

Het design maken met de nieuwste technieken voor jouw wordpress website

Een uniek ontwerp! Geen suffe template. bij een wordpress website wil je er meer uit springen dan bij je huidige website, dus wij trekken alles uit de kast voor je om een design te maken dat volledig aansluit bij jouw huisstijl en merkidentiteit.

Een professionele website laten maken was nog nooit zo gemakkelijk.

We zorgen voor een visueel aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke lay-out die jouw bezoekers ondersteunt om snel en gemakkelijk afspraken te boeken, producten te kopen of zich in te zetten voor jouw doel.

4. Het programmeren van de website in WebFlow

Nadat het ontwerp is goedgekeurd, beginnen we met het programmeren van je website in WebFlow. We zorgen ervoor dat alle functionaliteiten naadloos werken en de website technisch optimaal presteert.

Jouw wordpress site met de design techniek van WebFlow

Doordat we de website maken in WebFlow, zijn de design mogelijkheden ongelimiteerd! Daarnaast zijn elementen zoals formulieren al ingebouwd, waardoor je nieuwe wordpress website amper plugins nodig heeft.

5. Jouw website gaat live!

Na grondige tests en optimalisaties lanceren we je website. We begeleiden je bij de livegang en zorgen voor een soepele overgang. Je nieuwe website is klaar om bezoekers te ontvangen! We zullen de wordpress website up-to-date houden, back-ups maken en er alles aan doen zodat je een prettige samenwerking ervaart tijdens het lanceren van jouw nieuwe wordpress website!

Een PRACHTIGE WordPress website laten maken? Bekijk hieronder een greep uit onze designs.

Ben jij benieuwd wat wij kunnen betekenen voor jouw bedrijf? Neem dan een kijkje bij onze designs. Let op: de stijl van design in onze websites is uniek. Ons advies is om alleen met ons te werken als deze stijl is wat je zoekt. Spreekt de stijl je aan? En wordt je ook erg blij van onze designs?

Neem dan contact met ons op, dan komt een van onze adviseurs bij u op de zaak langs voor een kennismakingsgesprek.

Veel gestelde vragen over het laten maken van een website in Groningen:

1. Wat zijn de kosten voor een maatwerk website?

De kosten voor een maatwerk website variëren afhankelijk van de complexiteit en de specifieke eisen van het project. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

2. Website laten maken WordPress: geschikt voor mijn bedrijf?

Ja, een WordPress website is geschikt voor vrijwel elk type bedrijf vanwege de flexibiliteit en uitgebreide functionaliteiten. Of je nu een kleine onderneming bent of een groot bedrijf, wij kunnen een WordPress website op maat maken die aan jouw behoeften voldoet.

3. WordPress website bouwen: wat kost dat?

Een website laten maken doen wij vanaf EUR 4000. De kosten voor het bouwen van een website hangt af van de specificaties en wensen. Wij bieden op maat gemaakte oplossingen die passen binnen jouw budget. Een webshop laten maken kost gemiddeld tussen de 7000 euro en 20.000 euro.

De kosten voor het onderhouden van je website

Het onderhouden van de website hangt af van de afspraken die je maakt in je SLA (Service Level Agreement), dit is een document waar je samen overeenkomt hoe snel een fout of een bug gerepareerd moet worden, hoe veel % van de tijd de website online moet staan. Voor een simpele website is het vanaf EUR 35 per maand, voor een kleine webshop is dat vanaf EUR 80 per maand.

4. Hoe laat je een WordPress website maken?

Het proces om een WordPress website te laten maken begint met een kennismakingsgesprek waarin we jouw wensen bespreken. Vervolgens stellen we een strategie op, ontwerpen we de site, programmeren we deze en begeleiden we de livegang.

Een wordpress website laten maken

Een website maken is een complex proces, dus houd er rekening mee dat er bugs in voor kunnen komen. Het is belangrijk dat je bij het website laten maken goed checkt of de website voldoet aan je eisen. Voor een website die staat als een huis, is het belangrijk dat je hem dus zelf gebruikt om te checken of alle software juist werkt. Zo wordt de wordpress website precies ontwikkeld hoe jij dat nodig hebt

5. Doen jullie ook aan WordPress zoekmachine optimalisatie?

Voor jouw maatwerk WordPress website kunnen we google optimalisaties doen. Tijdens het website ontwikkelen zullen we dan letten op het maken van een toegankelijke website. Wil je de website laten ranken in Google? Dan kunnen we na de oplevering een plan van aanpak opstellen. Maar om te beginnen, kun je je eerst beter richten op de website laten maken. Is de website gemaakt? Was de samenwerking prettig? Dan kunnen we gaan kijken naar de ontwikkeling van een plan voor de online marketing.

6. Wat is het verschil tussen de Maatwerk wordpress websites van Viralistic in vergelijking tot een maatwerk wordpress website van andere partijen?

Een wordpress website bouwen is niet moeilijk: je kunt gewoon een thema van het internet plukken, wat plugins installeren waarnaar je de website eenvoudig in eigen handen gedrukt krijgt. Op te korte termijn kan dat een goede investering lijken, maar op de lange termijn betaal je dat terug. Webdesigners die jaren lange ervaring hebben, zijn veel beter in het laten maken van een website die de klant goed begeleid.

Het gevolg van wordpress websites die niet gemaakt zijn door professionele WordPress website developers

Dit resulteert in een telefoon die minder vaak overgaat met vragen, geirriteerde klanten die de WordPress website niet begrijpen of erger: De website presteert niet doordat hij gewoon niet goed in elkaar zit. Dit belast de server waar op de website staat te veel, waardoor de laadtijd hoog is. Dit heeft als gevolg dat je bezoekers afhaken.

Een kwalitatieve WordPress website moet door elke developer later aangepast kunnen worden zodat je nergens aan vast zit

Met een maatwerk WordPress website heb je hier geen last van, de code is schoon, goed georganiseerd en makkelijk om later ook door een andere developer aan te laten passen. Vooral dit laatste is waar veel website developers niet aan denken, waardoor je als klant met een website zit waar niemand iets van begrijpt en is de kans groot dat je een nieuwe wordpress website moet laten maken.

 

Waar wacht je nog op? Begin nu. WordPress website laten maken in Groningen

Een wordpress website laten bouwen was nog nooit zo gemakkelijk geweest. Neem contact met ons op en vraag een adviesgesprek aan bij u op de zaak!

Kies voor een werkende strategie.

Veel tevreden klanten gingen voor.

Project beginnen